Contoh Surat Tak Rasmi Tidak Hadir Ke Sekolah

Sakit/tidak sihat untuk hadir ke.

Contoh Surat Tak Rasmi Tidak Hadir Ke Sekolah. Surat tak hadir ke sekolah atas urusan keluarga. Surat cuti sekolah | berikut saya kongsikan kepada anda contoh surat rasmi untuk memaklumkan kepada guru bahawa anak tidak hadir ke sekolah merujuk kepada perkara diatas, saya ahmad bin latif waris penjaga muhamad kamarul b.

Tidak hadir sekolah
Tidak hadir sekolah from image.slidesharecdn.com
Dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara di atas, saya ahmad khalid pelajar tingkatan 4 bestari tidak dapat hadir ke sekolah pada 7 mei 2018 disebabkan kesihatan yang tidak mengizinkan. Berikut kami kongsikan contoh surat kiriman rasmi tidak hadir ke sekolah. Anak saya tidak hadir ke sekolah pada tarikh yang dinyatakan kerana menghadiri pemilihan untuk menyertai pasukan bola sepak perlis bawah 12 tahun.

Pelajar , pekerja atau murid perlulah mempunyai surat cuti sakit daripada doktor dan anda boleh cuba menggunakan contoh surat rasmi tak hadir ke 2.

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk. Anak saya tidak hadir ke sekolah pada tarikh yang dinyatakan kerana menghadiri pemilihan untuk menyertai pasukan bola sepak perlis bawah 12 tahun. Contoh surat ketidakhadiran ke sekolah ini boleh digunakan sama ada untuk sekolah rendah atau sekolah menengah. Surat rasmi yang perlu di tulis oleh pelajar untuk diberikan kepada guru dengan tajuk sebab tidak dapat menghadirkan diri ke asrama.